2016/07/01

Kanibalizm – to nie wymysł. Ludzie mięso eksportowane do Europy---------------------- Kanibale naszym partnerem w handlu , ludzkie mięso w Chińskich restauracjach ??????

kanibalizm

Kanibalizm – to nie wymysł. Ludzie mięso eksportowane do Europy            Kanibalizm, pojęcie znane, jednakże wydaje nam się, że nas nie dotyczy. Kanibalizm kojarzy nam się czasem z religią, starożytnością, plemionami. Dziś wydaje się, że jest to jedna z praktyk zakazanych, lecz w wszędzie przestrzega się owego zakazu. Prawda jest jednak taka, że kanibalizm nie jest jedynie strasznym wspomnieniem zamierzchłych czasów, lecz wciąż jest obecny na świecie na bardzo szeroką skalę.

Świat stoi na skraju szaleństwa. Wciąż mamy do czynienia z tajnymi rytualnymi zabójstwami, ubojem, eugeniką i wreszcie z kanibalizmem. Naturalnie w żadnych wiadomościach telewizyjnych nas o tym nie poinformują, ale rzeczywistość może dla wielu z nas okazać się wręcz szokująca.  

Ludzie mięso eksportowane do Europy

W czasie rytualnych procesów na terenie Chin i Tajwanu zabijani są ludzie. Ludzkie mięso eksportowane jest do USA oraz Europy.
Owo mięso pozyskiwane jest na ogół z młodych kobiet, dziewczyn, zamieszkujących prowincję Tiongkok. Rząd Chin oraz Tajwanu doskonale zdają sobie sprawę z ludobójstwa jednakże iluminaci z klanu Li ukrywają fakt, zaprzeczając w mediach, iż jest to przeszłość i tradycja.

Przerażający jest fakt, iż w ostatnich latach zabija się również coraz większą ilość niemowląt. „Hodowane” są one na tak zwanych farmach, które zamieszkują gwałcone przez mężczyzn kobiety. Za proceder ten również odpowiada klan Li.   

Bestialstwo bez granic

Kanibalizm to świetny biznes dla Tajwanu i Chin. Bestialstwo, które ma tutaj miejsce sprawia, że można nieźle zarobić, a zarabiają na ludzkiej krzywdzie i śmierci najbogatsi. Eksportowane do Europy oraz USA mięso dostaje się na nasze stoły i nie mamy o tym pojęcia. Oczywiście jest to dla nas oburzający i odrażający fakt, jednakże dla Chińczyków całkowicie normalny.

Key Ray Chong pisze, iż Chińczycy uważają praktykę kanibalizmu na rytuał i to wielowiekowy, który jest na tyle silny, iż przetrwał do dziś. Jest szereg odmian kanibalizmu, który to zakorzeniony jest w rytuałach i to nie tylko w praktykach dalekiego wschodu, ale również świata zachodniego. Dla nich kanibalizm jest fenomenalnym zjawiskiem, o które trzeba wręcz walczyć, aby nie odeszło w zapomnienie.

Zastosowanie ludzkiego mięsa na terenie Chin

W wielu kastach chińskich zabija się rytualnie osoby, które nie ukończyły dwudziestego roku życia. Warto zaznaczyć, dlaczego tak się dzieje. Kasty o wyższym statusie spożywają drogą wołowinę, zaś kasty niższe zastępują ją ludzkim mięsem, które na terenie Chin jest bardzo tanie. To jednak nie jedyny powód zabijania ludzi w celu pozyskania ich mięsa. Li Shih-Chen pisze, iż ludzkie mięso stosowane jest również w celach leczniczych. Od dawna stosuje się je w leczeniu gruźlicy. W medycynie chińskiej do leków zaliczyć można także pot, mocz, paznokcie oraz mleko matki.
Kanibalizm ma jeszcze jedną podwalinę, albowiem wedle wierzeń ludzkie mięso jest znakomitym elementem, aby pozyskiwać siły witalne, pochodzące zwłaszcza od zabitych przeciwników.

Źródło: Liga Światowa      

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz