Naszym celem jest przekonanie, że nie ma takiej choroby jak rak, gdyż jest to tylko niedobór witaminy B17 (Amigdalina). Z tego względu należy trzymać się z dala od zabiegów chirurgicznych, promieniowania, chemioterapii i innych konwencjonalnych metod leczenia.
W przeszłości wielu ludzi, głównie marynarzy, umierało z powodu szkorbutu, to okazało się nie jest prawdziwa choroba, ale tylko niedobór witaminy C.
Wierzymy, że w tym przypadku jest tak samo! Branża raka to ogromny biznes z którego firmy wyciągają miliardy złotych rocznie! Ten biznes rozkwitł po II wojnie światowej!Jednakże, jeśli weźmiemy pod uwagę fakt, że lekarstwo zostało znalezione dawno temu, wniosek jest bardziej niż jasny: rak wypełnia kieszenie kolonizatorów.
Jak można uniknąć raka, wykonując te proste wskazówki:
- Najważniejsze to nie wpadać w panikę! Zbadaj swój stan zdrowia i postaraj się wykryć rodzaj nowotworu.
- Ze względu, że rak to tylko niedobór witaminy B17, to zapobiegawczo spożywaj morele/pestki.
- Kiełki pszenicy są bardzo silnym lekiem przeciwrakowym, bogaty w przeciwutleniacze oraz najsilniejszy związek przeciwrakowy leatryl (wyekstrahowana forma witaminy, znajduje się również w pestkach jabłek)
Amigdalina wytwarzana jest w Meksyku, a następnie rozpowszechniana na cały świat, wszystko za sprawą prawa medycznego, które zakazuje produkcję amigdaliny.
Dr Harold W. Manner, autor książki „Śmierć raka”, twierdzi, że amigdalina leczy raka w ponad 90% przypadków!
Amygdalina (witamina B17) występuje w:
- Pestki owoców lub zbóż (nasiona) posiadają największe stężenie. Wśród owoców zaliczamy: gruszki, jabłka, morele, suszone śliwki i brzoskwinie.
- Nasiona: sezam i siemię lniane (materiał siewny lnu).
- Kasze owsiane, zaprawy pszenicy blokowej, jęczmień, ryż brązowy, żyto.
- Wszystkie rodzaj fasoli oraz groch.
- Morwa (pestki).
- Gorzkie migdały (najbogatszym źródłem witaminy B-17 w przyrodzie).
- Jagody, czarna morwa, malina i truskawka.
- Drożdże piwowarskie i ryż nieobrobiony.
Produkty w których najbardziej absorbowalna jest witamina B17:
- Morele (pestki)
- Jagody
- Owoce czarnego bzu
- Nasiona z owoców takich jak wiśnie, jabłka, gruszki, brzoskwinie, śliwki, śliwki
- Fasola fava
- Migdały
- Maliny
- Sorgo
- Orzechy makadamia
- Truskawki
- Jeżyny
- Pszenica
- Gryka
- Fasola limeńska
- Jęczmień
- Cynamon
- Kiełki fasoli
- Proso
Proszę zapoznajcie się również z informacją Dr Leonarda Coldwella:
Nie zapomnij podzielić się tą informacją z rodziną i przyjaciółmi na swoim Facebooku! Niech cała prawda otoczy świat i niech wszyscy wiedzą jaka jest prawda z tą chorobą
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz